duminică, 11 ianuarie 2009

si daca dorm, cine o sa'mi aduca luna?!

fly high, fly low ..
oricat de mult as incerca, cea mai inteligenta, complexa, impreionanta fraza pe care reusesc s'o scuip inspre exterior e : ' aaaaaaaa .. wow!'
e ca si cum toti restu muritorilor de rand s'au hotarat si s'au prins de manute, si s'au prins de manute, si s'au .. oh, Teodoro! ce faci iar?! respira adanc si apasa butonul de pauza .. hormonii, feromonii, hemoglobinele alea clocaie degeaba .. acum utilizam, concret si coerent, limba romana .. fara spurcaciuni, ca te citesc parinti!

deeeeci ..
muritorii s'au prins de manute, s'au aliniat 2 cate 2, ca la gradinita si asteapta febril sa'ti atinga geniul creator cu degetul (stabilim mai incolo care deget) uite! au si bannere .. lumea te cere, lumea te vrea! si tu?! adevarata-zana-a-lenei-si-introspectiilor-psihologice, ce faci?! acu ti'ai gasit sa te destrami in molecule si sa plutesti agale inspre Renastere?

promiti solemn sa nu'ti faci chip cioplit si sa nu te inchini altor zeitati in afara de mine, care sun Doamna si dumnezeul tau?!
chiar daca politeismul se mai poarta doar daca incape intr'o 'posheta roz si fluffy', imi fondez afirmatiile pe cultul adeptilor mai vechi si cu neuroni functionali in prealabil .. n'ai tu de unde sa stii ca si simpla prezenta a zanei e prin ea insasi o minune?!

*

all right everybody .. you are welcome in my mind, unless you sit in my chair, touch my food or are married to me!

3 comentarii:

Anonim spunea...

promit sa-ti aduc luna, daca promiti ca o sa ne mai scrii mult timp de acum inainte...numai, k o buna prietena si colega ce ai fost si ink mai eshti, fa bine si anunta-ne si pe noi, muritorii de rand, cand mai postezi cate ceva. si ink ceva: te rog nu ma pune sa stau la rand ca sa imi semnezi mirifica ta carte, k oricum trebuie sa stau la rand la M&A's sa-mi cumpar de mancare.
cu multumirile de rigoare, a ta colega, Deea-pateea :P:D...you know who

Anonim spunea...

since i lay here, right on top of u...r dreams, te asigur k n-o sa ma apuc sa cobor curva de satelit de pe cer pt tine. Asa k nu dormi, FNI nu vegheaza pentru tine. Coboara-ti singura loonah din pod, tai-o felii si imparte-o matzelor de pe ulitza. Or sa-ti cante psalmi in raiu matzesc u know

blackdhalia spunea...

so, cripple-pig is happy :)