sâmbătă, 17 ianuarie 2009

nati: cage, i'm horny

ai patit sa'ti tremure mana cand te incearca abisul? sa simti fiori in fiecare neuron ce se prabuseste?!
sa te doara prezenta mai mult decat absenta in sine .. iar tu si dictoane care se zvarcolesc in rana, chiar daca au incetat sa mai sangereze .. e prea adanc sau doar zgarie?
(..iar daca zgarie prefer sa rup din mine, sa arunc tot in colturi ca sa nu mai existe stimuli interni ..)

*
I am very happy
So please hit me
I am very happy
So please hurt me
*

simti doar ca sa constientizezi cum fiecare nerv de sub piele o ia razna si se arunca cu capul inainte in trecut .. sa reconstituie luni de albastru nu compenseaza ..
ca da! ca tu esti acolo sa'mi amintesti in fiecare moment ca de fapt problema e a mea, ca tu n'ai vrut niciodata pentru ca nu erai in stare sa primesti, pentru ca te cacai pe tine de frica ca nu cumva intr'o zi sa'ti smulg inima din piept si s'o ascund in ceva crasma in care oamenii is prea fericiti in sticla lor ca sa observe detalii .. pentru ca totul s'a intamplat pe tavan!
e nevoie de mai mult, nu doar de maculatura pentru vis.

stim.. n'ajunge! nu te'ai gandit niciodata ca fara un consens, in prealabil, n'am ce sa fac cu ea?! as putea s'o arunc intr'un fund de buzunar s'apoi sa ma prefac ca uit cum si de ce palpita ea acolo ..

*
show .. anyhow ..

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si pasarelele triluiau cip cirip in luna lui marte...se mai iubeau si prin mansarde din cand in cand, doar asa, k sa ii faca in ciuda Nichitului, k el e mort si putred demult iar ele fac jiga-jaga pe la colturi. Ai auzit de grangur? Io zic ca numai grangurii is de vina de toate dezastrele lumii asteia. Ei si porumbeii au tarat prin noroi institutia sacra a casatoriei. Fuck them, heil Der Stechmuche!...C'est moi, Alis, menstruandu-ma intens pe al tau teritoriu... dak inca mai aveai indoieli

blackdhalia spunea...

dude, am auzit ca in lipsa de zama de peste e buna si aia de fasui ..now is the time to question your methods ::)